Från allra första början ……

0

Hej på er alla fina själar därute i Sveriges avlånga vackra land ……

Går här och tänker på hur allting är skapat från allra första början i oss själva och våran underbara värld som vi lever i och har till låns medans vi är här på jorden. Vilket är det jag lär ut i de tre systemen jag arbetar med och det är Angelic Reiki , New Shamballa och The Golden Heart Merkabah of Creation.Kommer att skriva lite om varje del om hur det skapades , grunderna , hur vi använder det i det dagliga livet , hur man förhåller sig till det , hur man aktiverar sina egna koder och ljuskropp och hur man praktiserar det.Här kommer första delen om hur det började i den Kabbalistiska läran en gång i tiden ……….

I den kabbalistiska traditionen så kallas det ursprungliga stadiet där skapandet äger rum att det är omanifesterat. Det är första grunden där alla möjligheter för allt skapande finns och där det ännu ej det existerar.Det är här det formas.Ingenting existerar i detta stadium , för om det skulle göra det så skulle det ej vara omanifesterat.Det ÄR.Det är allt man kan säga om det.Om man tar det bortom detta så skulle det vara att ge det kvaliteer och då skulle det betyda att det existerade. Det som ej finns är det omanifesterande.Detta stadium är evigt , utan kvaliteer och alltid närvarande.

Utan orsak så händer det någonting i det omanifesterande utrymmet och detta är rörelse. det finns en önskan i ett utrymme att röra sig. Två krafter kommer fram.Ena kraften vill röra sig och den andra har motstånd till att röra sig. Rörelsen blir en båge i evighet över ett omfattande,oerhört stort avstånd i många , många eoner . Det är ej några andra krafter som rör sig i detta och nu gör denna rörelse en liten cirkel som förblir konstant och och genom det så återvänder den alltid till den punkt som den utgick ifrån.När denna kraft är komplett så formar den en spinnande kraft i form av en ring , som senare fortsätter på sin naturliga väg i evighet eftersom det inte finns några andra krafter som rör den.

Den spinnande ringen fortsätter på sin naturliga väg under oräknelig tid i eoner tills att den stannar i en tid då den börjar att sända dess rörelse runt omkring sig och skapar då en ny kraftring runt omkring sig.Vilket spinner i 90 grader i förhållande till den första ringen,Denna kraftring formas runt den första ringen. Dessa två ringar är nu de enda rörelserna i det omanifesterade var kraftring för sig spinner i sin egna energi plan i evighet.

Dessa två kraftringar fortsätter att vara de enda krafterna inom det omanifesterande tills en kombinerad händelse av dessa två spinnande ringar återigen skapar rörelse runtomkring dem och en tredje ring av kraft genereras. Den formas utanför den första och andra ringen och spinner i 90 grader i förhållande till de andra två ringarna av kraft. Den går ut på sin designade väg med sin båge tills det att den kommer tillbaka till där den började ,som de andra två har gjort och skapats. När den tredje ringen har skapats och formats , så är det ett slutet system.Detta system är känt som Kosmos och det är den närmaste och ungefärliga beskrivning av skapelsen i kosmos man kan göra i det metaforiska .

Dessa spinnande ringar av kraft har kvaliteer.Den första som skapades kallas för Ring Cosmos. Den andra som skapades kallas för Ring Chaos och den tredje för Ring Pass Not.

Kvaliten hos Ring Cosmos är att dess inflytande utvidgar sig  från omkretsen till centrum. Den har tendensen att bygga upp ifrån centrum och ut.Det är en positiv form av maskulin energi.

Kvaliten av Ring Chaos är att dess inflytande utvidgar sig från omkretsen till centrum. Den har tendensen att återvända till punkten som har byggts upp i centrum och återvända till det den kom från början , det omanifesterade. Tendensen är att bryta ner det som har byggts upp.Det är en negativ form av feminin energi.

Kvaliteerna av Ring Pass Not är att hålla krafterna i de andra ringarna i balans. Detta system är känt som Kosmos för de flesta. Detta kosmos är grunden till systemet av The Golden Heart Merkabah of Creation. Detta är den ursprungliga grunden.Den kosmiska lagen om tre , treenigheten. Det är en matematisk beräkning om lagen om tre som måste finnas och en arketypisk energi ,dessa tre krafter är grunden till allt skapande innan någonting kan bli manifesterat. Det är byggstenarna , grunden av allting som finns i oss , jorden , naturen , arkitekturen , allt levande och materiella , det är överallt. Det är därför det gudomliga beskrivs som en treenighet i vårat universum . Det är kunskapen om hur man hanterar dessa krafter som är nyckeln till allt skapande i sig självt.

Nu till ett exempel : låt oss säga att man har ett företag . Man har iden och lokalen . Inga kunder , då saknas en av ringarna. Hur gör man då för att få kunder ? Som i sin tur ger din inkomst till hyran ,räkningar och lön ? Då får man titta på vad är det som saknas.Man skapar den tredje ringen genom att ex : annonsera , fånga uppmärksamheten genom vänner , familj och deras vänner . Lämnar erbjudanden på olika sätt o,s,v, då skapar man den tredje ringen.

Exempel 2 : En relation : låt oss säga att man är ett par. Detta paret har varandra , men någonting saknas i relationen . Vad kan det vara ? Kärleken , barn , gemensant intresse , glädjen ? Skapa den tredje ringen genom att vara kreativ och jobba fram det som saknas i relationen , vad det än är.

Exempel 3 :  Ett fordon : man har fordonet , man är sin egna förare. Ingen bensin eller diesel , ja då saknas den tredje ringen. Man får skapa den genom sin inkomst för att tanka fordonet.

Mycket mer om allt detta lär man sig i dessa tre system.

Välkomna att gå : The Golden Heart Merkabah of Creation

Namaste Helena

http://www.h-uniquedesign.com 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke