Hälsningar från andra sidan ……

4

Visst lever vi en fantastisk värld …. vi går här på jorden och har så mycket att njuta av och leva med här och nu.Det är just det att ta vara på stunden och vara här och nu , när jag är i stallet och städar och mockar rent boxarna ja då känns som att tiden står stilla.Många år av sån otrolig kärlek av och med mina älskade arab hästar. De ger villkorslös kärlek ,ja det gör alla djur och det är det som vi människor känner så tydligt med våra husdjur,de bara ger och är i nuet.Ingen annan ger så mycker kärlek. Det var just den här tanken jag hade för ett tag sedan , gick där och körde ut skottkärran på gödsel stacken och mindes några av mina arabhingstar Daneczko och Lionel.Fylldes med sån värme och kärlek och tårarna kom …. ute på gödselstacken så kommer det en fågel, en sädesärla som sitter och tittar på mig länge …. den säger , jag är här och hälsar på …. det var Daneczko ….var inte ledsen …. jag har det bra , ja vi har det bra här , så känner jag hur Lionel , Elsterna , Nawona och Niewolnica kommer och känner en vind så stark som sveper runt mig …..det virvlar runt mig där jag står som i en spiral ….. känner deras andetag och Nawona borrar in sitt huvud i min famn …..  ser dem springa på gröna ängar så fria och så unga. De är återförenade på andra sidan och gnäggar och hälsar och säger ,vi är så glada och tacksamma som har fått vara hos dig och vi hade det så bra där och vi mår bra nu och ta hand om dig och lev väl. Jag tänker, stanna ett tag till …. sedan är fågeln borta …. Tänk ….. tårarna rinner ……. saknar dem så oerhört …… känns som att hjärtat ska sprängas ………… Jag älskar er så oerhört mycket …….. Vi har lärt oss så mycket av varandra ……

Tack för alla underbara år tillsammans mina käraste vänner ………… Villkorslös Kärlek – finns inom oss alla , ni visar och öppnar upp det, ni alla fina själar ……

Nawona0732422

 

 

 

 

 

 

????????????????????????????????????

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. joof dahl marita on

    Om min pappa mest eller bror stefan gick samtidigt bort om det jag känt är från dom mest min pappa jag vill hälsa båda två jag saknar dom båda kram

    • tack för svaret har inte kunnat svara förrän nu.Kan du veta vem jag såg i spgeln han spöket såg inte jag såg honom Han sprang efter min man jag tror han gjorde något dumt. Jag tror spöken vill varna en om det är någoit fel-Jag förstod senare hanvad han gjorde Han sprang ut rökte tror inte jag fatta något jag känner när någon rökt varför kunde han inte bara säga det -Men det var inte bara röka han gjorde det var hasch han rökte Han trodde jag var dum eller Det tror jag spöket ville visa mig förstå jag gjorde det till slut.Man känner jag är luktkänslig med så det luktar verkligen illa usch men nu är jag av med honom Han var så jobbig till mig Men vet du vem spöket är är det Min pappa eller sstefan jag har känt mera men det skulle bli mera att skriva om dt här räcker nog Om du vet eller känner vem det ör eller vem ska jag vända mig till Tack för bra sida Tack om du vet något Kram Marita

      • Man får ofta meddelanden från andra sidan som hjälp eller som du själv känner varning eller signal om att någonting ej stämmer.Det är en välsignelse att få det och känna deras närvaro och veta att de alltid finns där oavsett vad som sker i livet.Känns som din bror Stefan som vill hjälpa dig ,kram

Lämna en tanke