Medial Kurs i England – Cumbria District – 2-3 April

0

Medial utvecklingskurs i två härliga dagar den 2 – 3 April i underbara Cumbria District i Nordvästra England.Vi är inne i en skiftande energi här på jorden och förhöjer vårat medvetande.Följ med i den nya tidens energi i den första stora förhöjningen. Kursledare : Helena Ferm

theangelsthroughtheeyesofachild-540x360

Kursens Innehåll :

Meditation

Vi lär oss att tolka olika kort – ängla kort

Kanalisering – bli din egna kanal

Reningar – rum – bostad – platser

Känna in föremål

Kontakt från andra sidan – meddelanden

Praktiska övningar

Deltagare erhåller kursmaterial och diplom efter avslutad kurs

Tid : 10 – 17 båda dagarna

Investering : 2 500

Plats : Nab Cottage Rydal Ambleside Cumbria  websida : http://www.rydalwater.com

lake-rydal-river-hill

Passa på att ta några extra dagar ledigt och vandra omkring i bergen och dalarna med sin fantastiska natur med vackra sjöar , bäckar och stigar.När man kommer hit är det som att färdas tillbaka i tiden in i sagornas värld.Man blir så avkopplad och njuter av allting.Den goda maten på boendet , servicen , den stora och öppna lokalen med många faciliteter. Här erbjuds också olika behandlingar : reiki , shiatsu, reflektion och traditionell massage.Det finns enkelrum med badrum i hallen , dubbelrum med egen wc och dusch.Man kan välja på 2 – 3 rätter till middag.Frukost ingår i rumspriset och lunch,middag betalar man som gäst själv för. Denna underbara vegetariska mat lagas med kärlek .Vid förfrågan ordnar de fisk,kyckling och kött för de som önskar.

Vänligen boka erat boende och måltider med Tim direkt på : tim@nabcottage.com

Hot tub och utomhus bastu finns i trädgården på baksidan ,där man kan njuta av kvällshimmelen och höra fåren bräka i hagen som ligger intill berget Rydal.Man kan paddla kanot här ute på sjön ,åka in till de olika intill liggande byarna med sina mysiga uteplatser och historia.Kan varmt rekommenderas.Här finns mycket att se och uppleva.

Hitta hit : flyg till Manchester , Birmingham , Glasgow,London Heathrow och London Gatwick -sedan tåg till Oxenholme -Windermere – buss/taxi.Mer detaljerad information om hur man tar sig hit får ni direkt av mig vid anmälan och mail kontakt

Hjärtligt Välkomna till underbara dagar i historiska delar av England – Vad sägs om King Arthur – round table – national trust – kända poeter – William Wordsworth och författare som Beatrix Potter – gudinnan Guinevere och mycket mer …………. ♥ ♥ ♥

Kontakt : Helena Ferm på 070-2473797            helenaudesign@gmail.com

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke