Mirakel sker ………….

0

Telefonen ringer …… Jag svarar : Hej ! Klienten : Hej Helena ! Hur har du det ? Jag : Tack ,bra ! Hur har du det ? Hur går det för dig ? Klienten : Vet du vad ? ! Provsvaren är helt fria !!! Jag är friskförklarad , jubel och skratt och en enorm glädje bubblas en längre stund oss emellan 🙂 ………… Ja ,så underbart härligt kan det bli med behandlingar med Angelic Reiki och på distans <3<3<3

Nu till början ……. Klienten var mycket skeptisk i början och trodde ej på vad jag gjorde , energier eller annat .Hmm , intressant början och en utmaning för mig som jag med stort hopp antog.Klienten hade då sökt en längre tid för en väldigt irriterande hosta , förkylningar,trötthet och infektioner,ja det var mer än så.Läkarna visste ej hur de skulle behandla detta …. det satt i lungorna och som de trodde var en udda bakterie eller virus som de liknade med den värsta tänkbara och sa till klienten : vi vet ej vad det här är,vi vet ej hur vi ska behandla det ,med mer än att vi sätter in det starkaste som finns i medicinsk väg och vi ger dig inget hopp i det heller ,vi kan ej säga någonting ………….

Nu till känslan som kroppen och sinnet och själen hör i denna stund …. Vi ger dig inget hopp att bota detta …….. Det värsta tänkbara scenario , man kan höra.I just den stunden så suger kroppen och sinnet och själen åt sig som en gigantisk svamp …….. jag kommer ej att leva länge ??!! Klarar jag det här ??!! Vad menar dom ?? Ja,redan här har en sanning levererats på ett sätt som fastnar direkt och minnet i kroppen är ett faktum.Minnet lagras i kroppens ,DNA,celler,nervsystem,cellurära systemet o,s,v

Hur har vi då jobbat med detta : genom Angelic Reiki energin på behandlingsbänken här i mitt hem och huvuddelen på distans var 14:e dag under en längre tid.Det jag gör är att gå in på djupet i kroppen och skannar igenom kroppens system,DNA,hjärna,ryggmärgen,inre organ och går igenom minnen som håller tillbaka i detta fallet tron på att jag blir ej frisk,kommer att dö och gamla minnen som ligger till grund för att kroppen skapade denna orsak i detta liv och visade upp detta minne.

Ni förstår , vi kan ej veta vad som ligger till grund och orsak i våra kroppar ,vilket i sig är oviktigt vart det kommer ifrån.Våra blåkopior i kroppen är programmerade från början i genetiken,DNA,celler och alla system i kroppen.Vi vet ej vad som håller blockeringarna från förfäder , genetiska linjer och sedan urminnes tider.Det kan vara något som någon har sagt till en när man var liten,en händelse,något litet eller stort som man har blivit ledsen,rädd,sorgsen,känt sig övergiven,arg,frustrerad,ilsken,tror sig ej vara värd någonting,ej räcka till,bli rädd för att känna och ge kärlek,det är några exempel.Det viktiga är att man har tilliten till att bli frisk och se fram emot det och släppa allt annat.Lättare sagt än gjort , eller hur ? Vi människor har en enorm styrka inombords som vi många gånger blir prövade i ,på så sätt att om man tar tag i situationen,orsaken o,s,v.

Idag är klienten mycket välmående och njuter av allt som livet har att ge.Klienten har också varit på flera hälsokontroller och fystest.Det var intressant på ett fystest ,där de undrade hur mycket klienten tränade ? Klienten svarade : arbetar mest och sover däremellan och tränar lite yoga.Varpå de stirrar på klienten som om den skojade …….. det kan ej stämma , du är hur stark som helst och orkar mer än de flesta i din ålder ………. ja , så är det och vad roligt att höra det ,en mycket leende klient 🙂

Vid ett av åter besöken : läkaren tittar på klienten och frågar : hur har du gjort ? vad gör du ? helt otroligt ?!!!

Klienten och jag har under tiden arbetat med helheten . att minska ner medicinen sakta och säkert.Klienten tar ej mediciner idag.Har varit utan i 8 månader . Ändrat kost och dryck och i perioder följt råden gällande vad som har behövts för kroppens bästa.Klientens kommmentar på senare tid : inte för att jag till fullo förstår vad du gör , men fortsätt med det ,det fungerar ju 🙂 Jag kan bara le och känna en otrolig glädje, tacksamhet och villkorslös kärlek att få vara med om detta fina arbete !!!

2015_07_07_160724_47pq5vhm

Det här är den absolut största glädjen att få jobba hand i hand med människor och djur i den härliga,fantastiska,underbara Angelic Reiki energin.

Poängterar här att man skall alltid konsultera läkare oavsett alternativ behandlingsform som man väljer att följa.

Till alla er därute : njut av livet , älska er själva , tro på er själva , ha tillit och ha roligt !!! Världen är en stor lekplats !!!

Många Varma Kramar Helena ♥ ♥ ♥

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke