The Golden Heart Merkabah of Creation 7 Day Workshop 23-30 September Felucca-Nile-Tour-10-days

0

heartmath-institute

The Golden Heart Merkabah of Creation Basic and Advanced 7 Day Workshop

7 medvetandenivåer,7 heliga geometriska symboler
7 aktiveringar ,7 chakran , kreation och skapelsen med 7

Merkabah är en av de mest kraftfulla meditations övningar som finns på planeten just nu.Det var den mest heliga och hemliga läran som lärdes ut i skolorna av mystik i Egypten och Grekland. Kraften av Merkabah finns i all livs form och har ärvts ner i sin egen skapelse av de Gyllene Talen.De gyllene talen finns i alla pyramidiska och geometriska former. De finns i alla organiska livsformer. Genom att lära sig att aktivera och spinna vår egen Merkabah ( Mer betyder ljus , Ka betyder Ande och Ba betyder kropp , så bildas en bro mellan det högre och den lägre intelligensen som tillåter en prägling av den gudomliga ljuset.Det höjer vår andliga vibration ,lär oss,helar oss och skapar en regnbågsbro av högre kommunikation.Det är erfarenheten av kroppen av ljus som uppstiger från högre kungariken och bjuder in livets kraft av människan till att vakna upp och bli integrerad med den universiella intelligensen.Merkabah är att uppnå uppstigande i detta liv.Genom att aktivera vår egna individuella Merkabah enligt den gudomliga ordningen så gör vi alla runtomkring oss en tjänst och för det kollektiva medvetandet och för mänskligheten och vi börjar också att få instruktioner från Broderskapets ljus och vi blir lärare av världen.Genom Merkabah flödar ljus ner genom ditt DNA och aktiverar koderna av uppstigande som finns lagrade i vårat medvetande ,så att din själ inser sitt uppdrag i detta liv.Det som också finns lagrat i våra kroppar är den holografiska representationen av alla inkarnationer som vi har haft på denna planet.Vi har alla varit inkarnerade på jorden i speciella tider ,vilket gör att vi har en helhet med oss som har skapat ett nät av erfarenheter.Genom uppstigande processen ,kommer det här nätet att aktivera en höjning av jordens multidimensionella vibration , utanför tid och rum.
Här finner ni all information på sidan om Merkabah : http://www.h-uniquedesign.com 

Plats : Villa Riverbank Luxor i Egypten
Datum : 23 -30 September
Tid : 13:30 Lördagar 10 – 17:30 övriga 5 dgr 
Investering : 7 900
Ingår : Manual , certifikat/diplom , cd-skiva
Anmälan senast den : 7 September till Helena Ferm 070-2473797
mailto:helenaudesign@gmail.com

Hjärtligt Välkomna ♥

sphinx-cairo-egypt-the-golden-heart-merkabah-pf-creation-7dayworkshop-www.h-uniquedesign.com

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke