Angeli Reiki Workshop 1 & 2, 23-24-25 Oktober – Dalarna – Stjärnsund

0

Hej !

Välkommen att deltaga i en underbar kurs där du får tillgång till egna verktyg att använda till dig själv och din familj. Angelic Reiki initieringen sker direkt från änglarna,det säkerställer den yttersta rena initieringen.Med dessa reningar och initieringar är Angelic Reiki en komplett terapi,ett system som omfattar metoder för rengöring av icke balanserade energier i den fysiska , känslomässiga och mentala nivån.Från tidigare liv , den genetiska koden, samt från våra förfäders programmeringar och blockeringar i många olika dimensioner.Med Angelic Reiki får vi verktyg att tränga igenom tid och rum och de healers som vill arbeta med änglarna med denna djupa terapi gör en extraordinär service till sig själv och till mänskligheten. Angelic Reiki Workshop är en mycket härlig,kraftfull,underbar upplevelse som bereder marken för din andliga väg och kunskapen om dig själv som den healer du verkligen är.

Grundare av Angelic Reiki är : Kevin och Christine Core  Ni kan läsa mera om Angelic Reiki längre ner på bloggsidan och på min hemsida : http://www.h-uniquedesign.com

Letar du efter egna verktyg att läka din kropp och själ,må bra,andlig vägledning – då är detta någonting för dig !

Investering i dig själv : 3 400 inklusive moms Betalning skall vara inbetald innan Kursstart till Bankgiro : 786-4085

I workshopen ingår : manual, kristall,ljus,CD och certifikat.

Datum : 23-24-25 Oktober   Tid : Fredag 17:00 – ca 20:30 Lördag och Söndag 9:00 – ca 16:30

Plats : Stiftelsen Stjärnsund, Fridhems Kursgård, Bruksallen 16, 770 71 Stjärnsund, 0225-80001

Underbar plats med flera alternativ av sovplatser ,rum och vegetarisk mat.För att köket skall servera oss behöver det vara minst 8 deltagare.Det finns eget kök att tillgå för de som önskar. Säg till om du är laktos eller gluten intolerant det ordnar den skickliga kocken här 🙂 Mycket fin natur med sjöar runtomkring en härlig miljö att koppla av i .Intill liggande Herrgården har fina middagar att erbjuda om man önskar.Vid avbokning senare än 7 dagar före Workshopens start debiteras hela avgiften för boende och mat.

Vänligen boka era rum direkt med Stjärnsund .Önskar man helpension med frukost lunch och middag behöver Köket få veta det 14 dgr innan kursstart Senast den 10/10 -2015.

Direktlänk : http://www.frid.nu           Mail : info@frid.nu

Ni som har gått för mig tidigare eller någon annan lärare är välkomna att repetera ! Hör av er för information ! Anmälan till Workshop senast den 9 Oktober !!!

Ni når mig Helena Ferm på mobilnr : 070-2473797 Mail : helenaudesign@gmail.com

Hjärtligt Välkomna ♥

änglabild

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke